Tenta-P

Från Sälen till tenta period...
 
Veckan efter vi hade kommit tillbaka från Sälen var så fruktansvärt lång. Det var inte mycket roligt som hände, dagarna gick långsamt och det kändes som jag hade ett tungt lass släpandes efter mig. 
Men några små guldkorn fanns det såklart från veckan. På onsdagen träffade jag en väldigt trevlig grupp för att skåla in starten på ett tight samarbete. 
Ett annat guldkorn från veckan var fredagen då jag var medbjuden på min dröm-konsert. The Chainsmokers intog scenen i Tele2 area och jag fick alltså gå på den. F A N T A S T I S K T
Måste säga att helgen också var ett guldkorn. Det var inte mycket som blev gjort men jag fick i alla fall må väldigt bra och ta det lugnt. 
 
 
 
Denna vecka rivstartade med tenta klockan 8 på måndag morgon. Tentan gick faktiskt förvånadsvärt bra, kanske var det bra uppladdning i helgen? Efter tentan begav jag mig till mammas jobb där jag hade lovat att hjälpa till att plåta lite nya företagsbilder. Som tack blev jag bjuden på lunch - thai och sushi-buffé, huuuuur trevligt!? Efter lunchen åkte jag för att möta upp Sanna för en pratstund över en kopp te. Efter det åkte jag in till stan för att köpa lite saker åt MKM och mig själv. Stannade till på KTH på vägen hem för att kasta in sakerna i förrådet innan jag kunde åka hem och äta middag. Denna dag fick jag verkligen användning av mitt SL-kort. Sju blippningar på en dag - det är inte illa. 
 
  
Hade även min sista redovisning i vågen och därmen sista anledningen att vara i AlbaNova på ett tag... Efter det har jag hängt i bibliotket.
 
Resten av veckan spenderades med tentaplugg från tidig morgon (haha om ändå...) till sen kväll. Och igår, fredag, var det dags för tenta igen. Måste säga att den gick bättre än förväntat, men vi får väl se när resultatet kommer tillbaka. 
Idag har jag varit hemma och andats ut efter de senaste veckornas slit. Men också laddat upp för kvällen. För idag är det faktiskt St. Patricks Day och inte nog med det, jag gör även debut som SA (Serveringsansvarig) på puben. Det ska bli riktigt kul faktiskt! Och på tal om det så måste jag nog avsluta detta inlägg för att bege mig till KTH och klä META i fyrklövrar!
Ha en fin helg ♥