Middag i Uppsala

 
Tycker denna bild passade som en bra representant för vad jag har gjort i helgen. Denna bild är nämligen tagen i Central Park när Elin och Oliver kom och hälsade på - och nej jag har inte varit i USA denna helg men jag har träffat Oliver och Elin, låt mig förklara närmre.
 
I fredags morse hade jag min första programmeringsredovisning. Klockan åtta var jag på plats och redan en halvtimme senare var jag redo för att lämna skolan. Eftersom jag inte hade något mer på schemat och eftersom mina kompisar var riktigt slitna på grund ut av att de hade varit på resande fot, hem från Åre, hela natten drog vi alla hem. Jag fick lite jobb gjort hemma och åt lunch innan jag satte mig på pendeln till Uppsala. Där tog jag en frisk 45 minuters promenad innan jag mötte upp Elin och Oliver på ett café. Efter någon timme begav vi oss mot en resturang där vi hade bokat bord. Och där blev vi kvar i många timmar med ett glas vin i handen. 
 
Eftersom jag kom hem väldigt sent från Uppsala hade jag tänkt ge mig själv en trevlig sovmorgon på lördag morgon. Men icke, klockan åtta var jag klarvaken och redo att ta tag i dagen. Nog tog jag det lugnt på förmiddagen men sedan begav jag mig faktiskt ut på en 6km promenad i den underbara vinterdagen. På vägen hem köpte jag med mig bullar från Vete Katten som vi njöt av framför de sista avsnitten på säsong 5 av OITNB. Vi var faktiskt lata och beställde mat på kvällen.
 
Söndagen blev en sån där dag man bockar av allt som har hamnat på en lång to-do-lista. Men jag fick ett otroligt trevligt avbrott mitt i allt när ett samtal från USA kom till min telefon. Hjärtat fylldes med lycka och jag saknar dom där borta så mycket!! Jag tror ni förstår vad det här är påväg emot... Inget är bestämt ännu men när det är det kommer jag inte kunna hålla mig och ni kan räkna med att allt kommer upp här på bloggen då.