Alla ♥'s-dag

Onsdag, alla hjärtansdag och även dagen jag gick på helg. Eller helg och helg är väl lite att ta i kanske... Jag sitter trots allt här i skolan idag, torsdag. 
 
Men för att ta veckan i korthet först; i måndags var jag ledig. Jag passade därför på att ta det lugnt hemma och få några inlämningsuppgifter slutförda. På kvällen bjöd jag på middag och sedan somnade vi till ett avsnitt av Altered Carbon - ni vet Netflix's nya serie med Joel Kinnaman i huvudrollen?, men mer än då hände inte i måndags.
I tisdags tog jag mig till skolan och var där redan vid 8. Jag hade en två timmars våg-föreläsning och efter den fördrev jag bara tiden innan vi hade vårt veckoliga lunchmöte med MKM. Efter mötet gick jag faktiskt hem. Fick ett och annat gjort hemma faktiskt, som till exempel fortsätta min jakt på ett sommarjobb. Kvällen avslutades med två timmar badminton-spelande med Idrottsnämden. Det var faktiskt min första gång som jag var med och spelade med idrottsnämden (de brukar i vanliga fall ha träningar på torsdagar och då krockar det med MKM-pubarna). För att förklara lite snabbt vad idrottsnämnden är så kan man säga att det är Medias frivilliga skolidrott, de träffas en gång i veckan (oftast i KTH-hallen) för att tillsammans köra någon sport men ibland ger de sig iväg (till exempel till en badminton-anläggning) för att prova övriga sporter. 
 
Sen var det onsdag och alla hjärtansdag. Jag började dagen klockan åtta med en två timmars programmeringsföreläsning, följt av två timmars håla och sedan lunch/fika-möte med studienämden. Efter lunch begav vi oss hela vägen till AlbaNova för att ha en övning (en assisterande lärare som går igenom räknetal) i vågen. Efter övningen begav jag mig hem och jag hann i princip bara vända i dörren innan jag belev upphämtad och vi begav oss mot Barkaby. Där blev det en sväng på Mio, Ikea, Maxi och Sushi Yama. När vi kom tillbaka hem till mig åt vi en mysig middag och gick och la oss relativt tidigt. 
 
Och för att prata lite mer om Alla hjärtansdag - en dag som jag faktiskt tycker så himla mycket om. En dag där jag får ge små, enkla överraskningar till de jag älskar allra mest. För mig är inte detta en dag där man ska tävla om pampiga presenter, middagar eller liknanade, detta säger jag PROMT nej till. Utan detta vill jag ska vara en dag där jag får visa lite enkelt att jag bryr mig om de i min närhet. Jag lägger inte ner en massa pengar för sånt spelar ingen roll, utan en tanke och några ord räcker. Även fast jag inte kunde vara hemma hos familjen idag så såg jag till att det låg ett hjärta var till dem på deras frukosttallrik när de kom in i köket i morse. För jag tycker att en sån liten sak kan göra så mycket för hela dagen och det vill jag unna alla mina fina. 
 
 
 
 
Och för att återkoppla till första påståendet i detta blogginlägg - att jag har gått på helg. 
Idag, torsdag, har jag inget schemalagt i skolan. Jag har inte heller några skoluppgifter som måste göras, det är faktiskt rätt lugnt i mitt schema tack vare att jag ligger före planeringen. Men jag sitter ju trots allt här i skolan ändå och det är för att jag begav mig in hit för ett lunchmöte. Jag sitter nämligen i projektgruppen för ett roligt event som händer nu i vår. Mer än så kan jag inte säga men det kommer så småningom komma mer information angående det. Om två timmar ska jag även gå till puben för att börja preppa för kvällens jobb. 
Imorgon är det redovisning i programmeringen men eftersom jag redan har gjort den redovisningen (ännu en fördel med att ligga före i schemat) kan jag ta sovmorgon istället. I helgen väntar lite roliga saker som födelsedagsfirande för Hilda och ett besök på Fotografiska muséet. 
Ha en fortsatt bra vecka till er alla och hoppas ni hade en lika avslappnad alla hjärtansdag som mig.