Första natten och ny vecka

Och så vaknade jag för första gången upp i min nya säng i mitt nya lilla kryp-in. 
Jag började skolan klockan 8 och det var helt fantastiskt att kunna lämna huset 7:35 och ändå vara tidig till skolan. Tidigare hade jag varit tvungen att lämna huset vid 6 för att komma i tid, då förstår ni att jag tycker detta är extremt lyxigt! Baksidan är väl att man kommer bli en fruktanvärd tidsoptimist i längden.... Men nu tänker jag njuta av att jag bor två tunnelbanestationer ifrån skolan!
 
Klockan 8 till 10 hade jag en föreläsning i Medieteknik. Vi kommer under kursens gång ha ca 20 föreläsningar kopplade till ämnet medieteknik. Eftersom vi inte har någon tenta i kursen måste vi gå på inst 10 stycken föreläsningar och skriva en reflektion över föreläsningen. 
Mellan 10 och 12 hade jag mitt första seminarium i matte. Ett seminarium är typiskt smart att delta i eftersom du kan samla poäng till tentan. Efter seminatirumet tog vi lunch och avslutade dagen med en föreläsning i matte. Vi satt faktiskt kvar ett litet tag och pluggade också. 
 
Värt att notera är vi även denna vecka är n0llor... Våra faddrar står fortfarande vid tunnelbanan på morgonen och hälsar alla välkomna. Media har minst sagt en intensiv och välkomnande mottagning!
 
Efter en intensiv dag i skolan åkte jag och min pojkvän för att handla. Vi spenderade sedan resen av kvällen med att laga en massa god mat. Det är en stor fördel att ha matlådor under veckan!