Dop och dans

Denna helg fick mitt hjärta att spricka av lycka och kärlek!!!
 
På lördagen vaknade jag upp bredvid min syster hemma hos mormor. Mormor dukade upp en frukostbuffé, ni vet hur det brukar vara ;) När vi hade ätit upp, fixade vi oss och åkte mot kyrkan. Varför? Jo, för att min nya lilla skrutt till kusin skulle döpas. MEN inte nog med det! Jag har även äran att bli Gudmor till denna lilla ängel. Kommer fortfarande ihåg dagen de frågade mig (Läs HÄR), jag har varit så stolt sedan dess. 
Dopakten gick snabbt, det var bara vi där och den lille skrek inte en endaste gång. Efter dopet begav vi oss till kyrkans lokal för att äta lite lunch följt av fika. Det var så mysigt att få vara med sina kusiner ♥ Redan vid tre-tiden var vi tyvärr tvugna att vinka hejdå till alla för att bege oss tillbaka mot Enköping, och jag vidare mot Stockholm. 
 
 
(Värt att nämna om lördagen var också att jag tyvärr missade högdpunkten på hela mottagningen i skolan. På lördagen var det nØg. Mitt hjärta brast faktiskt litegrann över att jag missade det här. Detta var alltså en sittning där de vigde oss nØllor till ettor - inget man vill missa!!) 
 
På söndagen vaknade jag upp i Stockholm. I vanliga fall hade vi stannat hos släkten hela helgen men denna helg gick det inte eftersom jag jobbade mitt första pass i Stockholm som dansinstruktör. Även fast jag inte är tillbaka till att träna dans känns det kul att vara tillbaka i en danssal. Så i tio veckor framöver så ska jag nu alltså svettas i danssalen - YES.