Balansen

Nu sitter jag hemma i min säng. Jag tänker att det är skönt att ha nära och väldig enkelt väg hem. Mina kompisar hänger på puben men jag tänker att jag ska vara snäll mot min kropp. Det är mycket nu och jag vet hur fruktansvärt ångest är, vet man då hur man kan motverka det i viss grad tycker jag att det är smart att göra det. Det är lätt att tänka att man missar saker eller blir lite utanför umgängeskretsen - men det är nog bara tankar. Folk förstår och respekterar en. Det är så mycket viktigare med ett välmående. Ett mående som gör att jag kommer klara denna utbildning, hitta nytt spännande folk och kanske en dag nå mina framtidsdrömmar. 

För när jag nu gick hem så var jag tvungen att ta fram anteckningar på mobilen. Där skrev jag ner punkter på saker jag behöver göra, den listan blev allt längre och längre desto längre ifrån puben jag kom. Det går inte att ha massa ogjorda saker liggandes på hög för det kommer inte komma någon lugn dag jag kan göra de saker. Och över om den dagen skulle komma skulle den komma för sent, vissa saker har en deadline. 

Missförstå mig rätt, jag är en person som älskar när saker händer. Jag blir rastlös och riktigt förstörd om inget händer men nu har det varit mycket. Kanske hade jag behövt en ledig dag som jag inte har haft på jag vet inte hur länge. Och med ledig dag menar jag att jag behöver en dag där jag kan checka av alla småsaker och sedan bara lugna mig själv i några timmar. Kanske baka, kolla en serie eller ta en kopp te. Detta finns inte på kartan nu och jag har inte gjort detta på evigheter.

Det är en konst att balansera rätt. Jag behöver som sagt en massa aktiviteter. Jag behöver stimulera hjärnan, lära mig något nytt och klura på svårigheter. Saker jag minst sagt får göra i skolan. Jag behöver få utlopp för min kreativitet och prova nya saker. Även det är saker jag har fått göra i skolan men också privat då jag håller på att inreda/möblera, börjat ett nytt jobb och annat små-pyssel. Jag behöver också bra människor runt mig för att må bra och även fast min familj har hamnat på längre distans har mina klasskamrater och jag kommit varandra närmre - sist men inte minst, min fina pojkvän som alltid finns där. 
 
Med denna information hoppas jag att ni kan ha lite överseende med varför det inte kommer så mycket blogginlägg som jag vill att det ska komma. Men de kommer, håll uuuutttt