Helgen + STORT besked

I fredags eftermiddag satt jag återigen i klassrummet och väntade på att klockan kunde slå tre så att jag kunde ta mig till tågstationen för att åka hem. 
Klockan blev tre, jag mötte upp mamma på Centralen, åkte tåget till Enköping, åkte till Maxi för att handla lite bakgrejer, mötte upp Lovisa och sedan åkte tillsammans hem till lilla valpen. Att ha en valp är väldigt smidigt ibland, det är ett perfekt drag-plåster! Alla mina kompisar kommer förbi och hälsar på nu när jag är hemma. 
Lovisa var tyvärr tvungen att lämna ganska tidigt men det gav mig tid till att baka en tårta och avnjuta en god middag med min familj. Efter middagen tog jag med mig tårtan och åkte till David och Marcus för att fira att David fyllde år och att Marcus gjorde det för en vecka sedan. Där hängde jag i några timmar innan jag skjutsade hem Lovisa. Vi blev såklart sittandes i bilen i mörkret, pratandes om de gamla tiderna. Hon har stått vid min sida genom tuffa tider och trots att det lämnade sina märken är de långt borta idag, men ibland kan det vara bra att blicka tillbaka för att uppskatta hur allt är idag och allt man har. 
 
 
 
På lördagsförmiddagen klev Carro in genom ytterdörren - bokstavligen! Fast vi är ju uppväxta tillsammans så det är ju inte jättekonstigt att hon känner sig så bekväm. Vi tog det lugnt i soffan tillsammans, catchade upp och fortsatte smida på våra planer. Efter lunchen tog vi en sväng in till Enköping för att kolla i lite butiker och köpa några nödvändigheter. Tillbaka hemma igen var det dags för fika och min fantastiska syster tog ut en kladdkaka när vi klev innanför dörre - hur perfekt!? När vi hade suttit vid köksbordet lite för länge var det dags för Carro att lämna och för mig att packa och göra mig i ordning. Jag och familjen var bortbjudna på middag och oj oj oj vad trevligt och gott det var! Sent på kvällen var det dock dags för mig att ta mig tillbaka hem till Stockholm. 
 
 
 
Imorse smattrade regnet mot rutan men jag tog mig ändå till jobbet. Inte skulle jag ha missat det! Trots lite kaos då och då är det otroligt roligt att träffa de små busfröna och få dansa loss. Efter jobbet blev jag hämtad av min kära pojkvän, man får ju passa på att träffas när det går. När vi hade vinkat av varandra, jag sitter på tunnelbanan påväg hem igen så ringer min telefon. Det var ett samtal jag inte hade förväntat mig att få. Ett samtal där de erbjöd mig en plats i MKM - Medietekniks klubbmästeri. 
Jag hade varit där på intervju tidigare i veckan men trodde inte chansen fanns att jag skulle få bli en del av deras gäng. De är alltid otroligt hårt söktryck och de tar bara in några få. Av 400 medianer är det bara 15 stycken som håller i klubbmästeriet. Klubbmästeriet är Medias innekrets och det sägs att man behöver vara tjenis med hela gänget för att komma med. Tydligen inte ;) Vad jag har givit mig in på vet man ju aldrig till100% förrän  man verkligen har kommit in i det. Även fast en liten fjäril snurrar runt i magen så ser jag fram emot det här sjukt mycket! Det ska bli skooooooj
 
Resten av eftermiddagen har jag hängivit till plugg... Som söndagar brukar se ut. Nu laddar vi för en ny vecka! Sista veckan innan tentaplugget drar igång - NU KÖR VI