Mycket MKM

 Det gäller att hänga med i svängarna!
En ny vecka har redan hunnit dra igång jag denna är det minst sagt fart och fläkt på!
 
Jag hade hoppats att jag skulle få tid att åka hem, mysa lite med valpis och ta det lugnt ute på landet - MEN det fanns det inte riktigt tid för. Istället inleddes helgen med teambuilding med MKM som varade in på småtimmarna. Resten av helgen spenderas med mycket plugg men även lite avbrott för att spendera lite tid med min fina.
Fast jag måste säga att helgen gav en bra start på denna vecka. Det var skönt att kunna beta av lite inlämningar för att inte börja veckan med en lång to-do-list. 
 
Igår hade jag egentligen bara ett seminarium på eftermiddagen i skolan men jag var på plats i skolan redan halv nio på morgonen för att se till att få något gjort. Det är ett väldigt bra studie-knep: åk till skolan även fast du inte har lektioner för då får du någonting gjort!
På kvällen gick jag på FEST-utbildning. Ska man arrangera fester på KTH måste man ha gått denna utbilding och därför spenderade jag två timmar med att lyssna på brandsäkerhetsfrågor. Måste faktiskt säga att vi hade en riktigt bra (brandmans-)föreläsare och att utbildningen kändes både givande och relevant. 
 
Idag har jag varit i skolan på föreläsningar mellan 8 och 12. Sedan hade vi ett snabbt lunch-möte med MKM + fotografering (yaaay, snart får ni se vilka MKM faktiskt är). Snart ska jag dra och jobba lite, följt av en rejäl handling - för tydligen är det rätt tomt i mitt kylskåp igen??
 
Så vad händer resten av veckan? Förutom en vanliga vecka av skolan så blir det en hel del MKM-relaterat. Jag ska gå på del 2 av FEST-utbildningen, kika förbi på puben såklart och i helgen arrangerar vi en Halloween-sittning - DET blir kul! 
 
Här har ni mig i min nya miljö - bakom baren på MKM. Detta är från torsdagens pub som var lite extra speciell då vi hade besök från en massa företag och Medietekniks styrelse från LiU (extra kul att Emelie som jag har gått i parallellklass med från åk.6 till sista året på gymnasiet dök upp när hon var på KTH för att repressentera LiU).