Valborgsvecka

Måndagen och tisdagen var vanliga skoldagar men på onsdagen hade jag inga föreläsningar. Då passade Lovisa på att komma och hälsa på. Vi startade dagen med ett besök på Pom & Flora. Mätta och riktigt belåtna tog vi oss ner till stan där vi gick runt i lite butiker. Självklart behövde vi sätta oss och prata om allt mellan himmel och jord över en kopp te. Så det gjorde vi också innan vi tog skilda vägar. 
 
 

Torsdagen och fredagen var också vanliga skoldagar, förutom att jag tog helg redan vid lunchtid på fredagen. Då tog jag mig till Gamla stan för att luncha med mamma och senare på eftermiddagen tog jag mig hem till Enköping för tacosfredag. 
På lördagen var jag inne i Enköping för att göra ärrenden och lunch med mamma och Isak.På eftermiddagen var jag bara hemma och tog det lugnt. Lugn tid hemma är verkligen guldvärt! Kvällen avslutades med att jag lagade middag med pappa.
 
På söndagen var det Valborg. Dagen började med våffel-frukost hemma innan jag åkte för att plocka up Lovisa, Sanna och Catta. Vi åkte sedan till Uppsala där jag mötte upp med Carro och hennes pojkvän. Vi satt sedan i parken alldeles för många timmar. Mestadels åt och pratade innan vi drog vidare. Vi hamnade hemma hos en kille som bjöd på en hel buffé och trevligt sällskap från många nyfunna ansikten. När alla vid 11-tiden skulle dra ut drog vi fakiskt hem. Det var skönt att vakna upp första maj utvilad och ha en hel dag framför sig.