Middag och Återsken

Dagen började med en tripp till Västerås med mamma. Vi uträttade äreenden, shoppade och åt lunch tillsammans - riktigt trevligt må jag säga!
Jag fick med mig en dop-outfit och två par jeans med mig hem. Vilket resulterade i en väldigt nöjd Moa. 
 
På kvällen hämtade jag upp Adam och Victor för att äta middag på det nyöppnade stället i stan. Alltid lika kul att de tar insiativet och vill träffas när jag är i Enköping. 
Så där satt vi, på en uteservering och hade en trevligt middag tillsammans. 
 
 
När vi hade ätit klart jag hade droppar killarna för fortsatta trevligheter begav jag mig mot Bacho. Där mötte jag upp Carro framförallt, men även massa annat bekant folk. Vi spenderade sedan över tre timmar i Bacho där vi kollade på Återskens konsert. En toppenkonsert med en massa ABBA-låtar. 
 
 
 

Sista skoldagen

Idag vaknade jag till doften av en frisk sommardag. 
Jag var rädd att jag skulle ångra mig för att jag hade gått och lagt mig med öppet fönster. Men inte var det kallt när jag vaknade och inte hade jag blivit uppäten av myggor - hur underbart!?
Det är något speciellt med landet denna tid på året. Det är så många underbara dofter som blandas, fåglar som kvittrar, den gröna naturen och alla dessa blommande blommor som ger en ett stort leende på läpparna. 
 
 
Igår när jag hade vaknat, gjort mig i ordning och packat ner skolböckerna åkte jag till Gamla Stan för att möta upp mamma en snabbis innan skolan började. Jag hann bara komma några meter utanför dörren innan jag fick ta av mig jackan eftersom det var så varmt. Jag gick igenom ett soligt, glatt och vackert Stockholm. Sedan fick jag sitta i skolan och drömmde om dessa underbara saker. Utanför fönstret sken solen och temperametern visade över 26 grader. Det var lite tungt att jag inte kunde vara ute och njuta av det underbara vädret. Till min tröst var detta min allra sista föreläsning för terminen. Om detta betyder att det var min sista skoldag? Nja, tentorna kommer om någon vecka och därför gäller det att man tillägnar all sin tid fram till dess med att plugga.
Men jag smet faktiskt lite tidigare från skolan. Tog mig till Sjöstaden för att städa och samla ihop mina saker. När jag återigen gick mot bussen för att börja min färd mot Enköping, badade alla barnen i fontänen - allt för att kunna svalka sig lite. Väl hemma i Enköping, ute på landet, fick jag lite kvalitétstid med pappa innan mina syskon kom hem. Jag och Isak spelade sedan badminton. Det var svårt att tänka sig att det bara några dagar tidigare hade varit minusgrader när man sprang runt där barfota i gräset. Jag är så fruktansvärt taggad på sommaren och bara vara borta från storstaden och njuta av tillvaron. 
När solen hade sjukigt spelade vi kubb. Efter en storförlust satt vi i uterummet, slogs med myggen och åt årets första rabarberpaj. Det var ett fruktansvärt bra slut på dagen och en riktigt bra start på helgen. 
 
 

Last weekend in STHLM

Förra helgen stannade jag kvar i Stockholm och det blev faktiskt en rätt händelserik helg.
Fredagskvällen blev lugn och jag lagade middag och kollade serier, inget mer med de
På lördagen däremot gick vi på KTH's Quarneval. Vilket är ett enormt event där elever från KTH bygger olika fordon som de kör genom stan. Det var mycket finurliga, avancerade och roliga ekipage som tog sig fram på gatorna. När Quarnevalen var slut tog vi en fika vid Sergels Torg och rörde oss i lite butiker i närheten. 
På kvällen lagade vi middag och (jag) kollade på Eurovision Song Contest (medan han låg och sov bredvid...). 
 
På söndagen åkte vi till MOS Mall of Scandinavia för att uträtta lite ärenden. Det blev även en trevlig lunch och lite besök i de andra butikerna. På eftermiddagen kollade vi serier och bara åt en massa onyttigheter - det var ju faktiskt lördag.
 
På måndag var det skola som vanligt. När jag var på väg hem fick jag ett gulligt meddelande där han ville att jag skulle följa med på fotboll. Ibland får man offra sig och det gjorde jag. Så en Djurgårdsmatch i Tele2 klämde jag in där på måndagskvällen.