Tentavecka

Måndagen började inte så bra... SJ skötte sig inte (som vanligt) och jag fick planera om min dag. Det löste sig till slut och jag kom till Stockholm och kunde jobba på eftermiddagen. 

 
På tisdagsmorgonen stod August på KTH och väntade på mig (att jag alltid ska vara någon minut sen...). Vi pluggade HELA dagen. Jag har nog aldrig fått så mycket gjort som den dagen. Jag är riktigt stolt över vår insats! 
 
På onsdagsmorgonen begav jag mig till skolan, väldigt nervös men också väldigt redo. Det var dags för min allra första tenta och denna tenta var i matte. August och jag hade bestämt dagen innan att vi skulle plugga efter tentan. Jag trodde inte att jag skulle behöva alla fyra timmars skrivtid. Men ack så fel jag hade. Denna tenta visade sig vara mycket svårare än de tidigare åren (detta var vi alla i klassen eniga om). Så fyra timmar senare klev jag ut ur salen och kände mig ganska nöjd. Jag hade gjort mitt bästa och det borde räcka. 
När jag senare mötte upp August var jag i dvala. Jag kan säga att jag inte fick mycket gjort... så jag lämnade skolan och körde på ett hemmakvälls-besök och serie-mys.
 
Som tur var blev torsdagen återigen en effektiv dag.  Vi gjorde gamla tentor på löpande band. Jag lyckades även klämma in lite jobb och var hemma ganska sent. 
 
På fredagsmorgonen stod jag återigen på skolan redo att skriva en tenta, denna gång i fysik. Jag tyckte faktiskt det gick förvånatsvärt bra och jag lämnade skolan med en bra känsla.