S Ä L E N

Efter att ha firat Isaks födelsedag och alla hade åkt iväg till antingen skola eller jobb började jag packa bilen. Ytterdörren stod öppen när jag bar ut väska efter väska till bilen. Helt plötsligt satt det en liten hund i bakluckan, rädd att bli lämnad hemma. Tyvärr fick hon stanna hemma med familjen när jag åkte i väg på egna äventyr. 
 
 
 
När bilen var packad åkte jag och hämtade Carro och all hennes packning. Vi drog sedan vidare mot Sälen. 
Denna vecka blev precis vad jag behövde: skidåkning, sol, frisk luft, ensamtid med bästis, distans från vardagen och stress. 
 
 
Vi började alla dagar med att göra en rejäl frukost tillsammans. Sedan pälsade vi på oss och gav oss ut i backarna. Förmiddagarna i backen var perfekta! Backarna var inte för isiga, inte för hårda, inte för valliga utan helt perfekta. Eftersom alla sportlov är över var det inte heller mycket folk i pisterna/listarna. Efter några timmar i backen drog vi hem för att göra lunch och ta en liten tid för vila/plugg/whatever. Sedan var det bara att kasta sig ut i backen någon timme till. På kvällarna gjorde vi middag och bara tog det lugnt framför TV:n med popcorn. 
Det kändes lite vemodigt att åka hem på söndagen men jag är hemskt tacksam över att vi gjorde denna lilla resa.