Recovery-weekend

 
Lördagsmorgon och jag vaknar upp hemma, ute på landet, bästa terapin efter en tenta-vecka. Mamma och pappa har precis givit sig iväg till Stockholm för att nyttja julklappen vi barn gav dem. Jag och Isak är ensamma hemma. Vi äter frukost tillsammans innan vi åker till tennishallen. När vi kommer tillbaka hem sen slår vi på stort - pannkakslunch! Mätta blev vi minst sagt, så mätta att vi behövde lägga oss och vila lite efteråt. Efter att maten hade sjunkigt, tog vi hundarna och gick en promenad ner till sjön. Isen låg kvar, det var fortfarande kallt men det var en uppfriskande promenad.  
     

På kvällen kunde vi njuta av en middag tillsammans och lyssna till mamma och pappas dag i Stockholm. 
 
 
Söndagsförmiddagen var lugn. Efter lunchen ställde jag mig i köket för att röra i byttorna. Jag provade ett nytt recept och jag tror detta blir mitt officiellt första glutenfria bakverk. Snyggt och riktigt gott blev det! 
Jag tog med mig kakan och åkte mot Victors lägenhet. Jag och Adam bröt oss in (ska man verkligen låta mig ha en extranyckel till sitt ställe..??). Victor den stackarn höll på få en mindre hjärtattack men blev glad över att se oss. Vi alla tre gjorde ett fint sammarbete med att göra lägenheten fin för att sedan fira Victor. Victor fyller egentligen år om fyra dagar men på grund av ett fullt schema hade vi beslutat att fira honom lite tidigare. 
 
Receptet hittar ni HÄR
 
Hemma igen fick jag njuta av en god middag och ladda inför en ny vecka.