Period 2

En ny vecka och en ny period i skolan.
Detta betyder en hel del men inget dramatiskt. Vi kan lämna första halvan av terminen bakom oss (tills vidare). Fokusera på något helt nytt, i detta fall inga nya kurser men nya moment i kurserna vi redan läser. Vi har även fått en ny lärare i en av kurserna, men mer än så är det nog inte. 
 
Vad som hände med vädret denna vecka är vi alla fortfarande i chock över.
20 grader? Och alla blommor blommade fint på gräsmattorna och i små vråer.
 
 
Tanken var att vi skulle ha åkt till Romme i helgen för att åka skidor. Men detta blev iställt och helt ärligt så var jag inte allt för ledsen över det.
Istället åkte jag hem på fredagen och körde min bror till tennishallen. När han hade spelat klart åkte vi till vår bygdegård. För er som inte som bor på landet är nog detta ganska okänt för er. Men där hade alla samlat för äta och dricka gott.
På lördagsförmiddagen åkte jag till tennishallen igen. Efter det åkte jag hem och gjorde lunch. Lite fin-besök anslöt sig och vi spenderade resten av eftermiddagen tillsammans. På kvällen var vi överbjudna till grannarnas nya villa. De köpte en sjötomt för något år sedan och nu har de börjat flytta in i det fina huset de byggt. Det var riktigt kul att få se hur dem hade fått det (för sist jag var där fanns det inga möbler utan bara visioner). Efter en fruktansvärt god tre-rätters måltid åkte jag hem för att komma i sängs någorlunda i tid.
På söndagen kändes det som allt gick fel... men till sist kom jag iväg. Jag tog mig till KTH för att gå på deras Öppet hus med August. Även fast jag är rätt säker på vad jag vill så är det skönt att gå på sånna här dagar för att lyssna och prata med folk så man kan vara säker på att man väljer rätt. Jag avslutade hela helgen med att bli bjuden på en mysig grillkväll.