Greasy Spoon

En vanlig skolvecka passerade. Några glimtar fanns det som tur var; plugg med August, lunch med mamma i Gamla Stan och en ny anställning. 
 
På lördagsmorgonen åkte jag in till stan för att möta upp min syster. Vi åkte upp till Odenplan där vi åt en rejäl brunch på Greasy Spoon. Nu när jag (delvis) bor i Stockholm har jag en lista med matställen som jag behöver jobba mig igenom och prova. Detta ställe blev först ut och får verkligen 5/5! Mysig atmosvär, underbar mat och sällskapet gjorde nog också mycket. Vi beställde in tre rätter och delade på allt. Amerikanska pannkakor med blåbär och pistachkräm, råraka med lax och ägg, och avocadotoast. 
 
 
 
Efter maten rullade vi nästan ned för gatorna. Vi tog en sväng i centrum för att hitta en present. Vi lyckades till sist och fortsatte sedan ut till Sjöstaden. Där spenderade vi resterande eftermiddag och kväll. Vi lagade middag och kollade på mello innan vi somnade nöjda. 
 
På söndagen gick vi upp och gjorde frukost tillsammans. Efter lite morgonmys-syster-häng åkte vi in till stan där jag fick vinka av min syster på perrongen. Väl tillbaka i huset tvättade, läste och pluggade jag lite innan jag träffade en kompis. Jag skulle ändå vilja påstå att det blev en ganska produktiv helg med mycket god mat.