Tentavecka och studenten

Efter jag lämnade Enköping för två veckor sedan gick jag in i en plugg-bubbla. Måååånga timmar spenaderades i biblioteket på KTH och när alla tog långledigt över Kristihimelsfärds fortsatte jag att plugga. Det var intensivt!
Men små avbrott fick jag. Först när Adam och Victor kom till Stockholm för att gå på fotboll. Då passade vi på att träffas över en middag. Lovisa kom också till Stockholm och då satt vi på en uteservering och njöt av det fina vädret. Följ av ett realese-event och middag i Gamla Stan. 
 
Anledningen till denna intensiva plugg-period berodde såklart på denna veckas tenta-vecka. Tenta på måndag, fortsatt plugg på tisdagen och sen en tenta på onsdag. Det hårda plugget skulle visa sig ha givit resultat. För idag fick jag besked om att båda tentorna var avklarade - YES! 
I torsdags fyllde min pappa år så jag åkte hem och firade med familjen. Vi hade verkligen en mysig kväll med tvårättersmiddag följt av sällskapsspel. 
Efter den intesiva plugg-perioden var detta verkligen vad jag behövde.
Fredagen var inte så illa den heller. Solen sken och studenterna i Enköping skulle ta studenten. Jag mötte upp Sanna som jag inte har träffat på (vad som känns som) evigheter. Fina, fina vän, så kul att få flänga runt i vimlet med dig! Vi sprang på en hel del kända ansikten och även min gymnasiementor. 
 
Två år sedan, två år sedan det var vi som stod på de där flaken. Jag tror inte jag var den enda i vimlet som funderade över "vad har jag egentligen åstakommit på dessa två år?". Det är så jäkla lätt att undervärdera sig själv, att tänka att man inte har gjort så mycket. Dessa tankar slog mig i alla fall. Men och andra sidan var jag så glad att jag har tagit studenten och tagit mig igenom hela det där, till skillnad från många andra som jag vet som blir nostalgia och vill göra det igen. Jag hade inga problem med att ta studenten och behöva gå vidare, det var faktiskt en stor lättnad. 
 
Jag och Sanna på flaket för två år sedan