Långledigt

Tanken på sommarlov
En lång period ledigt, utan stress, massa sol, bad, roliga aktiviteter, vänner att umgås med, mysiga solnedgångar, resor, glass i stora lass, grillmiddagar, trädgårds-häng, spela kubb, sjön och allt det där andra underbara som man tänker på när man hör ordet sommarlov.
 
Men helt ärligt nu
Tanken på sommarlov är så mycket bättre än det faktiskt är. För mig har det en tendens att bli långdraget, ensamt, långtråkigt, jag blir lat och oproduktiv. Jag har varit ledig i 1 ½ vecka och kan räkna upp de saker jag har gjort på en hand. 1. Kollat serier 2. Ätit 3. Sovit 4. Läst 5.... nä inte ens fem saker kan jag komma på...
Nej, nu är jag trångsynt. Det är ju faktiskt upp till mig att göra något vettigt med den lediga tid jag har. Men när man har två veckors ledigt blir det en helt annan sak än om man har en långhelg, typ fyra dagar ledigt. Jag vet inte varför men jag blir fruktansvärt oproduktiv.
 
I fredags däremot bestämde sig alla för att allt skulle ske.
Tanken var att jag skulle ha åkt ner till Vetlanda på tordagen och varit där i några dagar. Trots att det tog emot var jag tvungen att ställa in det. Istället var jag hemma, hjälpte mamma inför en stor grillmiddag och åkte sedan för att fira Sanna och Lovisa. Det blev en mysig kväll med födelsedagsbarnen, annat trevligt folk, god mat och efterrätt. När jag sedan var på väg hem ringde Victor. Det blev några nattliga timmar med grabbarna hemma hos David innan jag begav mig hem till sängen. En väldigt bra dag måste jag säga!
 
På lördagen kom min fina pojkvän över. Vi spenderade hela dagen ensamma (förutom några timmar då Victor och Adam kom och hälsade på) vid poolen. På söndagen mötte jag upp Oliver och Elin för en fika på eftermiddagen. Har suktat lite om att sitta nere i hamnen i Enköping och äta glass. Lyckligtvis hade dom också gjort de!
 
   
Fina Enköping
 
Men nu är biljetten bokad och nästa vecka flyttar jag för att jobba på andra håll i Sverige. Det blir bra för lilla mig!