Starten av 2017

Lite illa är det att detta kommer bli årets första inlägg... Det har ju trots allt gått 9 dagar på året. Men så kan det bli ibland.
 
 
 
Nyår är ju ingen favorithögtid för min del... Det var en hel del ångest inför nyår men jag tycker ändå jag gjorde det bästa utav det. Jag började kvällen med middag med Victor och Adam. De hade fixat trerätters och riktigt smarrigt var det! Efter middagen tog jag mig hem till Oliver där födelsedagbarnet - Sebbe höll hus. Jag grattade honom och hängde där fram till halv tolv. Vid tolvslaget stod jag med Lovisa och hela hennes familj under fyverkerierna. Vid ett var jag hemma igen. Jag var social ett litet tag med alla som var hemma hos oss. Men avslutade natten med att plocka på mig en massa mat och gosa ner mig i sängen.
 
Den andra januari var jag äntligen tillbaka på jobbet. Även fast de tre dagarna jag jobbade var rätt sega, på grund ut av att det inte var så mycket barn där, var det skönt att äntligen ha något att göra på jobbet. 
På onsdagen tog jag en stor soppsäck och plockade ner alla mina saker, lämnade tillbaka nyckeln och sa hejdå till alla. Frågan jag ställer mig nu är vad och vem som ska fylla upp kärleks- och lyckokvoten nu?
 
 
På torsdagen tog jag mig upp relativt tidigt och gjorde en dunderfrukot tillsammans med mina syskon. Det var så mysig att sitta ner tillsammans och äta en god frukost med dem. När i satt där inåsg jag att jag inte kommer ihåg senast jag åt frukost med någon. Efter frukosten skjutsade jag dem båda till olika ställen. Resten av dagen var rätt lugn. Jag kollade såklart ut tredje säsongen av SKAM innan jag kände att jag kunde gå och lägga mig. 
 
 
 
På fredagen packade jag och åkte sedan till tågstationen. SJ var såklart försenad vilket resulterade i panik för min del eftersom jag skulle hinna till ett anknytande tåg. Men allt gick bra och på eftermiddagen var jag framme i Nässjö där jag blev uppmött av Ruth. Det var verkligen kul att jag äntligen kom iväg och kunde hälsa på i Vetlanda. På fredagskvällen fick jag en snabb guidning av Vetlanda innan jag åt middag med hela hennes familj. Senare på kvällen gick vi ut och tog några drinkar. 
På lördagen unnade vi oss en lång sovmorgon innan vi gick upp och åt frukost. Sedan gjorde vi lite ärenden på stan. På kvällen blev jag åter igen bjuden på en fantastisk middag av Ruths familj. Efter middagen åkte vi hem till Samuel. Vi hade hållt det som en hemlighet att jag var i Vetlanda och det blev en liten överraskning när jag kom hem till honom på hans födelsedagsfest. Kvällen blev till natt och vi var inte hemma särskilt tidigt. 
På söndagen var det lite segt att behöva gå upp för att sätta sig på ett tåg och ta sig hem till Enköping igen - men det gick. Det var trots allt att avsluta denna fantastiska lilla tripp och samla krafterna för en ny vecka.