Besök från Vetlanda

Fredagen var en mördar-dag. Jag började klockan åtta och hade två timmars fysik följt av två timmars matte inann det var lunch. Efter lunchen hade vi två timmar räknestuga och avslutade dagen med ytterligare två timmars fysik.
Jag var helt slut och var redo för att komma ut till lugnet på landet.
 
När jag klev av tåget i Enköping hämtade Sebbe upp mig. Vi handlade lite saker innan vi åkte ut till mig. 
Väl hemma gick jag och trampade otåligt. Men till slut knackade det på dörren och min saknade vän gjorde entré! Inte kom hon ensam heller - nej, fem grabbar hade hon fått med sig från Vetlanda.
Vi spenderade kvällen med bland annat skit-snack, utklassa killarna på beer pong, promenader till "sjön" och umgås. Det blev ändå en tidig kväll, vilket jag tror alla uppskattade efter en heldag av skola/jobb/resande.
 
 
På lördagen gick vi alla upp relativt tidigt. Vi hjälptes åt att städa innan vi högg in i en dunder-frukost. När vi alla var mätta och belåtna satte vi oss i bilarna och rullade mot Västerås. Väl i Västerås åkte vi till Kokpunkten, Sveriges actionbad. I timmar roade vi oss med att åka rutshkanor, slåss för ett dopp i bubbelpoolen och tänja på reglerna. Jag kunde verkligen inte ha åkt med ett bättre gäng! 
På kvällen bjöds det på tacos, mellomys och glass. En relativt lugn kväll eftersom alla var någorlunda trötta efter actionbadet. 
 
 
 
På söndagen var det dags att vinka av gänget som skulle rulla tillbaka till Vetlanda. Jag fick återgå till vardagssysslorna som bland anant innebar tvätt, städ och även åka till stan för lite ärenden. Till kvällen lagade jag middag till hela familjen som kom hem efter en skidsemester. Det var ett bra avslut på helgen. 
 
Eftersom jag var ledig på måndagen stannade jag kvar i Enköping under dagen och åkte tillbaka till Stockholm på kvällen.