Första advent

MEN VÄNTA VA!? Första advent??? 

Nu har tiden runnit iväg alldeles för snabbt och jag har bloggat alldeles för lite! Det finns så många guldkorn jag vill skriva ner och bevara. Jag ska försöka ta mig an det i veckan men det är mycket som ska hinnas med i veckorna som vanligt. 
 
Nåväl, idag är det som sagt första advent och hur har jag spenderat den dagen?
Vi var faktiskt ute sent och kom hem till Joel vid 3 på morgon. Men detta gav också en väldigt bra start på första advent eftersom vi klockan fyra på morgonen låg och kollade på julkalendern (som tyvärr inte gick hem hos oss, och jag som brukar gilla julkalendern). 
 
När vi vaknade upp efter att ha somnat någonstans mellan alla avsnitt av Sunes jul, tog vi det väldigt lugnt. Oj oj vad mysigt det var att ligga där, lyssna på Filip som spela gitarr, Sunes jul som gick på tvn i bakgrunden och alla som tisselitassla om allt möjligt. Jag behöver lite mer sånt här lugn i min vardag. 
Sedan tog jag mig hem, gjorde lite lunch och tog tag i matten. Usch vad trött jag är på matten.... men med lite julpynt uppsatt blev det faktiskt en väldigt mysig stämning i min lilla lya. Jag tror faktiskt inte jag har visat några bilder på där jag bor just nu? Så ta in mina vänner