Stolsittandes

Återigen stod intro-matte först på schemat, mellan 9 och 12.
Efter lunchen (matlåda för oss veteraner, springa och köpa för nybörjarna) samlades vi i META för att få information. 
Det var tänkt att vår studievägledare skulle komma och prata men eftersom hon hade missat tiden fick KPH rycka in. De underhöll med quiz, charader och drog de rätta svaren från n0lletentan. Därefter kom THS - Tekniska högskolans studentkår. De hade information om vad de sysslar med och hur man kan engagera sig. De bjöd även in till kårens dag (som är imorgon) där vi kunde prata med de olika föreningar som finns inom THS.
När studievägledaren väl dök upp körde hon en presentation om vad hon gör. Några saker som hon tog upp som man kanske inte har tänk på förut är hur många kurser man behöver klara för att få flytta upp till nästa klass (alltså efter sommaren), hur mycket man måste klara i skolan för att få CSN och hur man kan tillgodoräkna kurser som man tidigare har läst på högskolenivå. 
 
Efter att ha suttit still alldeles för länge och lyssnar var det äntligen slut. Jag hade då en halvtimme att döda innan jag skulle jobba. Jag hade i princip suttit på en stol från nio på morgonen till tre på eftermiddagen - vad passar bättre än en promenad tänkte jag då? Det var så fruktansvärt skönt att gå till jobbet, det ligger ju trots allt inte längre än 2 km bort. 
Efter två timmars jobb kunde jag bege mig av hemåt.