Sektionens dag och Nolle-tenta

Måndag och ny vecka i nolle-perioden!
Dagen började såklart med ett varmt välkomnande vid tunnelbanan. Oavsett hur tidig jag är så är de alltid där - vilka hjältar!
Först på schemat var som tidigare dagar intro-matten. De tre timmar som är schemalagt med matte går ruskigt fort och känns inte alls så tunga. 
När klockan var tolv var det dags för sektionens dag. De var schysta och bjöd på lunch medan vi satt i föreläsningssalen och lyssnade på vår sektionsordförande Disa. Hon berättade om hur arbetet i sektionen går till och bjöd sedan upp representanter från de olika nämnderna som pratade. I vår sektion kan man angagera sig i en rad olika nämder. Efter presentationerna fick vi chansen att gå runt och prata med de olika representaterna och anmäla vårt intresse. Det kanske inte kommer som en chock för er att fotogruppen, kommunikationsruppen och MKM (Medias klubbmästeri) fångade mitt intresse. 
 
Eftersom sektionens dag gick lite snabbare än planerat hängde vi lite på borggården innan vår nästa aktivitet. Det blev några rundor kubb, dans med byggingenjörerna och allmänt trevligt häng. 
Sedan var det dags för oss att bege oss till vår första tenta! För de som aldrig skrivit en tenta var detta bra träning för jag kommer ihåg hur det gick för min klass förra terminen när många av oss skulle skriva vår allra första tenta. Det var faktiskt kul att skriva denna tenta. Jag hade trott att detta skulle bli ett prov med kuggfrågor men det visade sig vara riktiga frågor om vår mottagning, KTH och media. Denna tenta var alltså bara som en förberedelse, den har ingen som helst inverkan på vår utbildning. 
 
 
 
När jag hade skrivit tentan begav jag mig hemåt för att köra en liten runda på Ica Maxi. De hade ett studenterbjudande jag inte kunde motstå! 50% på "bra att ha"-saker, så som tvättmedel, diskmedel, toapapper och hushållspapper. Snart tar jag mitt pick och pack och flyttar tillbaka till Stockholm och då kommer dessa saker att behövas.