Pluggstuga och Medieklassikern

Denna dag började inte som de andra med intro-matte. Hälften av klassen hade nämligen åkt ut till "stugan" (ett hus ute på Värmdö som THS - Tekniska Högskolans Studentkår äger) och haft övernattning. Som övernattningar brukar resultera i så hade mina kära klasskamrater inte fått många timmars sömn. 
Därför började vi inte för än klockan ett med en pluggstuga. En chans att sitta och räkna och få hjälp från äldre elever på skolan (vi ska ju trots allt ha tenta i matten om fyra dagar). Jag tog chansen, det vill säga satt där och räknade matte i ca två timmar. 
Efter räknestugan begav vi oss till META för att ha en aktiviet med Qulturnämden. Aktiviteten kallades för Medieklassikern och var egentligen en spelkväll. Qulturnämden började med att berättade lite om vad de gör som nämd och efter det fick vi spela spel. Det fanns en massa brädspel, Just Dance och andra konsoll-spel. Jag och ett gäng spelade en omgång av ett roligt brädspel.  
 
 
META var öppet hela kvällen men jag valde att avvika lite tidigare. Det hade varit en kort dag men ändå hade jag fått lite vettiga saker gjort.