MKM, CSC och Phika på "Philt"

Klockan nio stod vi utanför META (vår sektionslokal) redo för Bootcamp. Detta bootcamp skulle förbereda oss för uppgifter man kan få ta sig ann om man är med i MKM. Till exempel: dansa, memoriera drinkrecept, blanda drinkar (utan armar), torka upp på golvet (efter att ha snurrat 10 varv runt en pinne) osv. Jag skulle kunna förklara detta bootcamp som en 7 camp med typiska festlekar. 
Huvudsyftet med detta bootcamp var att informera om MKM  - Mediatekniks klubbmästeri - det vill säga de som annordnar Medias fester och pubar. 
 
 
Efter Bootcampet begav vi oss, tillsammans med Datasektionen till den stora föreläsningssalen för en lunchföresläsning. De bjöd oss på en jättegod vegansk sallad som vi kunde sitta och smaska på medan olika föreläsare berättade om sina forskningsområden. På KTH pågår det väldigt mycket forskning om allt mellan himmel och jord men dessa föredrag handlade speciellt om forskning relaterat till media- och datateknik.
 
Efter föreläsningen var det tänkt att vi skulle ha picknick. Eftersom det precis hade regnat en del, flyttades picknicken till en lokal inomhus. Där bjöds det på bullar, chokladbollar, frukt, proteinpudding och saft. Vi satt, pratade och hade det allmänt trevligt. Det blev ett bra avslut på dagen och jag lämnade faktiskt lite tidigare på grund ut av att jag var så trött från dagen innan.