Lunchföreläsning och SM0

Skoldagen började klockan tio när vi samlade ihop vår projektgrupp för att slå våra kloka huvuden ihop.
Det var dags att börja klura på vart vi vill på studiobesök, och även försöka ta oss in på de företagen. Vilket ni säkert vet är lättare sagt än gjort ibland. Många företag tar inte emot studiebesök eller nyfikna studenter.
En av våra uppgifter i medieteknikskusen är nämligen att gå på minst två studiebesök. Vi måste kontakta företagen, besöka företagen och sedan redovisa våra besök.
En liten bit på vägen kom vi.
Sedan var det dags att bege sig mot föreläsningssalen där vi skulle ha en lunchföreläsning med ViaPlay. Är inte lunchföreläsning GULD? Man kan sitta och smaska på gratismat medan de pratar om något intressant, kanske delar de ut lite gratissaker som ViaPlay gjorde.
ViaPlay började presentera lite vad de sysslar med och hur utvecklingen inom deras mediaconcern (MTG Media) går. MTG Media står bakom allt från radio, tv till digitala tjänster och som medietekniker gäller det att hänga med i mediautvecklingen samtidigt som man förstår människans mediabruk. Någonting jag tycker är intressant och main-fokuset på min utbildning såklart. 
Efter föreläsningen satte vi oss och pluggade i biblioteket. Eller så effektiva var vi kanske inte... Det är ju så spännande att lära känna sina klasskamrater och vissa connectar man ju lte extra med - då har man mycket att prata om! Vid fem-tiden var det dags för SM0 - Semtionsmöte för 0:an. Tänk er en blandning av styrelsemöte och elevrådsmöte, lite så är ett sektionsmöte. Detta var väldigt allmänt och endast för att informera oss om hur det brukar gå till på ett sektionsmöte. 
 
Vår härliga sektionsordförande Disa
 
 
Efter sektionsmötet var det dags för årets första sektionspub men jag hoppade faktisk över det. Istället begav jag mig hemåt, väldigt sliten efter många sena kvällar.