Festa Smart och Ö&B-labb

Dagen började klockan 9 med intro-matte. Matten är uppdelad i 3x45min lektioner med en 15min rast emellan. Detta betydde att vi var klara klockan 12. Då begav vi oss upp till F1-salen för en alkohol-föreläsning med data-nollorna och maskin-nollerna. Det måste jag säga är skönt - att KTH har ett sunt förhållande till alkohol vid event och att det inte är någon alkohol-hets.
 
Efter föreläsningen begav vi oss mot META för att ta del av den berömda Ö&B-labben - som står för Öl & Bulle labb. Detta var kanske inte exakt vad det lät som... Väl på plats delade vi upp oss i våra nolle-grupper och fick ett snöre med en klädnypa runt halsen. På klädnypa satte vi fast en varsin bulle. Sedan gick vi till borggården där det gälle att rycka varandras bullar. 
Såklart vann inte mitt lag (vi var lite kort om folk) men det vinnande laget fick en gigantisk bulle och en varsin pin. Dessa pins är verkligen något man vill samla under sin nolle-tid. Som tur var fick vi alla deltagare en riktig bulle att smaska på!
 
 
När jag hade ätit upp min bulle begav jag mig mot jobb. Det blev en liten färd men helt klart värt det. När jag hade jobbat klart begav jag mig hem för att ladda upp för en ny dag.