Brunch och stadshuset

Och så var det helg! Även fast helgern nu för tiden går ihop med studentlivet och därmed inte känns som helg... 
På lördagen åkte jag med mamma till IKEA, vi spenderade nog lite för många timmar där men det var skönt att ha en dag med bara henne och ladda upp inför min flytt.
 
På söndagen åkte jag in till Stockholm och till KTH för en brunch-sittning. Vilket var ytterst trevligt och såklart mycket god mat!
 
Vill man att något spännande ska hända på sittningen får man hamra i bordet och skrika "TEMPO". Min favorit är när det kommer någon rolig  video som någon på programmet har gjort. Vilket brukar hända ett par gånger per sittning. Det är också en stor fördel med media - det finns många duktiga filmskapare!
 
Självklart ska det skålas stup i kvarten!
 
När sittningen var över fick vi lite tid att döda. Denna tid spenderade vi genom en rejäl promenad. Vi gick från Centralen genom stan, ut till Djurgården, runt på Djurgården, båten över till Gamla Stan, genom gamla stan innan vi till sist kom fram till stadshuset. Det var riktigt skönt att få lite D-vitamin och röra på sig.
 
Kl 17 var det mottagning i Stadshuset. Jag har aldrig varit där inne förut så bara det var en upplevelse. Det kändes kul att ha en mottagning där och veta att detta är den officiella starten. Förhoppningsvis kommer detta även vara platsen där allt tar slut, eller i alla fall går över i en annan form. Det är nämligen i stadshuset man får ta emot sin examen. Så denna dag såg jag folk stå på trappan och hälsa oss välkomna till KTH. Om några månader kommer Nobelpristagarna gå ner för den här trappan och om några år är det förhoppningsvis jag som går upp för trappan för att ta emot mitt examensbevis.
 
    
 
Visst är Stadshuset ändå fint?
Efter en dag med brunch, promenad och mottagning begav jag mig hemåt för att ladda upp för min första officiella vecka på Media.