Sushi-kväll

För några helger sedan kom Oliver och Elin för att hälsa på. Och detta är lätt en av de bättre kvällarna jag har haft här i Stockholm.
När de kom bjöd jag på en fördrink medan vi tillsammans lagade sushi - något ingen av oss hade gjort tidigare. Det var riktigt kul och efter denna kväll är det något jag starkt rekomenderar att göra! Dra ihop ett gäng och laga sushi tillsammans. Det är väldigt socialt och alla kan göra sina egna favoriter. 
 
  
 
Sedan dukade vi, hällde upp vin och ställde fram våra mästerverk. Här satt vi sedan i timmar och pratade om allt mellan himmel och jord.
Jag är så fruktansvärt tacksam för att vi fortfarande har kontakt trots att vi bor i två helt olika städer, har olika umgängeskretsar, olika intressen och har tre helt olika scheman. Det är sanna vänner det! 
När alla ljus speglade sig i vattnet utanför fönstret och vi hade druckit ur våra glas gick vi till sängs.
 
 
När vi vaknade på söndagen sken solen utanför. Vi åt frukost och tog oss sedan en promenad till Söder där vi sedan åkte båt tillbaka. Efter det var det dags för mig att säga hejdå till Oliver och Elin som skulle bege sig tillbaka till Uppsala. Jag satte mig på balkongen med lite lunch och plugg. Kvällen avslutades med att jag blev bjuden på grillmiddag, vilket inte heller var helt fel. 
Det var den fina helgen.