Påskharen

Det blev ingen riktig påsk för min del eftersom jag åkte utomlands.
Men innan jag lämnade Stockholm (veckan innan påsk) passade jag på att vikariera för påskharen. Jag hade köpt ett stort ägg och fyllt det med lite smått och gott. Jag gömde det la det uppe på hans PS4 (som till hans försvar står lite gömt). Sedan åkte jag hem. Hela helgen (innan påsk) städade han och jag fasade för att han skulle hitta påskägget för tidigt (innan påsk). Sen på måndagen ringde han mig. Han berättade hur rent och städat det var nu, hans mamma hade till och med tagit bild och skickat till alla hon kände - för såhär städat hade det minsann aldrig varit. Men hade han hittat mitt ägg? Nej.
Jag kunde inte hålla mig utan var tvungen att döda hans stolta känslor. "Förlåt, men så bra har du inte städat....För jag gömde ett påskägg i ditt rum för en vecka sedan"
 
  
 
Skrattar bäst som skrattar sist. 
I måndags, annandag påsk, klev jag ur duschen och där stod han. "Nu är det din tur att leta". Han var lite snällare än mig så jag hittade mitt påskägg lite fortare. Trodde jag. "Ja det var ett..." säger han och ser så där lurig ut som bara han kan göra. 
Två ägg, ett fullt med massa god choklad och ett fullt med jordgubbar. Han kan han.
#1 - - Dammsugarexperten:

Vad är det för kamera du använder dig av? så klara bilder.

Svar: För det mesta använder jag faktiskt min mobilkamera (sprucken iPhone 7 kamera, haha) och dessa bilder är tagna med min mobil :)
Moa