Helgen

Jag packar ihop mina saker, tar på mig jackan och går ut till barngruppen och de övriga lärarna för att säga hej då för dagen.
"Moa! Inte hem!" skriker ett av barnen "Får jag inte gå hem? Vad ska jag göra då?" svarar jag. Medan hon letar efter ett bra svar kollar en annan lärare på mig och säger "Hon sa ditt namn". "Ja?" svarar jag lite förbryllat. "Hon säger aldrig någons namn. Om vi frågar henne vad vi andra lärare heter så vet hon inte och om vi säger ett namn kan hon inte peka på rätt person". 
Det är de där småsakerna som gör att man trivs på jobbet. Att man är ihågkommmen, uppskattad och delaktig. Nu har jag jobbat ungefär en månad och fick veta idag att jag har fått förlängt. Det känns bra och jag ser fram emot nya utmaningar.
 
Men den starten på helgen gick jag hem och tog det lugnt innan Carro dök upp. Vi drog in till stan på kvällen och vad som var tänkt att bli en lugn och tidig kväll slutade helt annorlunda. 
 
På lördagen åt vi frukost hemma hos mig och catchade upp om fredagskvällen. Älskar att göra sånt med mina kompisar! Vid tolvtiden mötte jag upp Emma i Västerås. Jag är så fruktansvärt tacksam över att vi kan träffas här i Sverige även fast det är en bit mellan oss. Varje gång jag säger en mening som alltid börjar med Du har ingen aning om följt av något New York relaterat, kollar hon mig i ögonen och säger "Gör jag inte?". Det betyder så himla mycket att det finns någon som förstår. Någon jag fortfarande kan dela min New York upplevelse med. Någon som jag kan prata om New York med och alla personerna som bodde där. 
Jag och Emma gick en liten runda i mallet följt av en runda på IKEA. När vi hade ätit vår köttbulletallrik åkte vi vidare till Starbucks. Ni förstår inte min extas när jag insåg att det är Pumpkin Spiece säsong och att den fanns i Sverige! 
På vägen hem från Västerås mådde jag inte så bra. När jag inte fick i mig mycket middag (och då var det ändå jag som hade önskat middag på morgonen) kollade jag tempen och det visade sig att jag hade feber. Somnade gott sen när vi låg och kollade på film. Det blev en väldigt tidig kväll för mig. 
 
På söndagen vaknade jag och kände mig fortfarande inte helt återställd - men att ställa in dagens planer ville jag absolut inte göra! Jag mötte upp Carro i stan och vi åkte med killarna ut till Bålsta. Där kollade vi årets sista fotbollsmatch - skrattretande dålig. Efter matchen åkte vi tillbaka till Enköping och åt lunch ute. På kvällen åt jag hemmalagad pizza med familjen och gick och la mig relativt tidigt.