Elin 20 år

 
Jag snodde bilderna från Elin och Lina (När de sprang runt med kamerorna så kom jag på mig själv, varför har jag slutat fotografera? Jag måste nog ta upp fotandet igen.)
 
Förra lördagen var jag rätt slö på förmiddagen men på eftermiddagen åkte jag och hämtade Carro. Vi gjorde lite ärenden på stan innan vi mötte upp Adam och Victor på fotbollsplanen. De spelade medan jag och Carro satt och pratade i solen. Riktigt skönt faktiskt. På kvällen var vi bjudna hem till Elin för att fira att hon hade fyllt 20 år. 
Hon bjöd på lite fördrink, middag, efterrätt och förfestande. Fler anslöt sig till förfesten och sent på kvällen drog vi alla till torget där en festival hölls. På något vänster (fortfarande oklart) kom vi in med VIP-band på festivalen. Vi hängde på festivalen följt av krogen. Vid 2-halv 3 tiden drog vi tillbaka till Elin. Vi somnade väldigt sent (eller tidigt... beroende på hur man ser det).
 
När vi vaknade städade vi undan efter gårdagens festligheter. Efter städningen åt vi våfflor - bra initiativ av Oliver, Elin och Lina! Och efter maten gick vi faktiskt en promenad - bra initiativ Moa! När vi kom tillbaka till Elin tog vi vårt pick och pack och lämnade. Jag skjutsade hem Jesper och Carro innan jag mötte med Lovisa för en fika på stan. På kvällen åt jag hemmalagad pizza med hela familjen.
Jag kan väl summera och säga att det var en väldigt bra helg.