Överraskningsfest & Inflyttningsfest

Nu springer veckorna i väg. Snart går vi till och med in i november. Men först är det helg!
 
Förra helgen var jag på överraskningsfest för Gustav som fyllde år på fredagen. Det var otroligt roligt, främst för att det var kompisar där som jag inte har träffat på ett år eller så. Helt enkelt en väldigt lyckad kväll!
På lördagen tog jag det lugnt men jag hann med en inflyttningsfest hos Victor. Kvällen slutade rätt tidigt för min del men ingenting mig emot, för på söndagen bar det av mot inredning/möbelbutiker igen. Det blev en sen kväll av möbelmontering följt av en hel arbetsvecka.
 
Nu börjar denna fredagskväll lida mot sitt slut. Jag har varit hemma och haft en familjekväll som på den gamla goda tiden. Vi har ätit middag, spelat Bondespelet, druckit vin, ätit ost och kex och framförallt skrattat tills tårarna sprutat. Mycket har förändrats och på något sätt att vår kvalitétstid tillsammans blivit mindre och mindre, men trots detta har vi fortfarande lika kul tillsammans när vi väl hittar tid. 
Denna helg har blivit omplanerad lite men jag tror ändå den kan bli riktigt bra! Jag återkommer med en uppdatering, tills dess kan ni kolla in den här inflyttningspresenten jag gav till Victor förra helgen. Hembakat och personligt går väl alltid hem? Jag tycker alla måste ha en Cookie Jar i sin lägenhet!