Överraskningsfest & Inflyttningsfest

Nu springer veckorna i väg. Snart går vi till och med in i november. Men först är det helg!
 
Förra helgen var jag på överraskningsfest för Gustav som fyllde år på fredagen. Det var otroligt roligt, främst för att det var kompisar där som jag inte har träffat på ett år eller så. Helt enkelt en väldigt lyckad kväll!
På lördagen tog jag det lugnt men jag hann med en inflyttningsfest hos Victor. Kvällen slutade rätt tidigt för min del men ingenting mig emot, för på söndagen bar det av mot inredning/möbelbutiker igen. Det blev en sen kväll av möbelmontering följt av en hel arbetsvecka.
 
Nu börjar denna fredagskväll lida mot sitt slut. Jag har varit hemma och haft en familjekväll som på den gamla goda tiden. Vi har ätit middag, spelat Bondespelet, druckit vin, ätit ost och kex och framförallt skrattat tills tårarna sprutat. Mycket har förändrats och på något sätt att vår kvalitétstid tillsammans blivit mindre och mindre, men trots detta har vi fortfarande lika kul tillsammans när vi väl hittar tid. 
Denna helg har blivit omplanerad lite men jag tror ändå den kan bli riktigt bra! Jag återkommer med en uppdatering, tills dess kan ni kolla in den här inflyttningspresenten jag gav till Victor förra helgen. Hembakat och personligt går väl alltid hem? Jag tycker alla måste ha en Cookie Jar i sin lägenhet!
 
 
 
 
 

Fredagar - det är min dag

Nu,
Nu har höstrusket och mörkret kommit. Jag ska inte klaga för hela semtember och större delen av oktober har bjudit på fantastiskt väder. Men nu, denna vecka, kom det som sagt. Det är mörk långt in på förmiddagen och det tar emot att gå upp ur sängen på morgonen. Det är en himlans tur att jag älskar mitt jobb för det motiverar på morgonen. 
Detta mörker slukar min kraft och det känns som det enda jag gör är att sover. Och när jag inte väl sover jobbar jag. Detta kanske svarar på frågan varför bloggen har stått tom i några veckor. 
 
Helt sysslolös har jag inte varit. Jag har hunnit vara i Stockholm, kolla på En skap för Sverige, träffa Lovisa, fira David, besöka IKEA (Mio och Svenska hem), fika med Alice, kolla in Victors nya lägenhet, leka taxi, besöka IKEA igen, bygga garderober och rensa mitt rum. Som ni märker är det en hel del möbelrelaterade saker. Mamma och pappa ska göra om och då passar jag på att göra om i mitt rum också. Jag vill ständigt göra om, vill ha allt nytt - allt i hela mitt liv. 
 
Fredagen, för två veckor sedan, tog jag mig till jobbet som vanligt. Dagen var som vanligt - och kanske var det de som nästan gav mig lyckotårar. Man skulle kunna tro att jag kämpar mig igenom fredagen med helgen som mål. Men icke. Jag var kvar allra sist, stängde, låste och lämnade med världens leende på mina läppar. Jag känner mig så lyckligt lottad som blev erbjuden jobb här så fort jag kom tillbaka till Sverige, och får gå till denna fantastiska arbetsplats varje dag.
När jag och mitt stora leende kom innanför dörren hemma stod det en stor bukett på bordet. Till mig? Du känner mig allt för bra! ♥ Och skämmer bort mig alldeles för mycket! Kvällen avslutades sedan med drinkar och vänner. 
 
 
När jag bodde i USA var måndagar min favoritdag. Jag hade varit i city hela helgen, fyllt på med energi och lycka. Jag hade en helt ny vecka framför mig med rutiner och spänningen i kroppen över vad city skulle erbjuda på till helgen. 
Nu har fredagar har blivit min favoritdag. Lycka över att jag återigen har fått spendera en hel vecka på den fina arbetsplatsen jag har. Sedan har jag hela kvällen på mig att göra något utan att tänka på morgondagen samtidigt som jag har en hel helg framför mig. 
 

TB till Microsoft

 
Här ser ni en bild från början på höstterminen 2013. Jag sitter inne på Microsofts kontor i Stockholm med en grupp främmande människor. Vår uppgift var att ta fram en marknadsföringsplan till Microsofts nya surfplatta. En av idéerna som dyker upp är en giraff som sträcker ut huvudet genom Microsofts fönster - en idé som kanske inte riktigt gick hem...
 
Men i helgen när Marcus (som jag träffade allra första gången på Microsoft) fyllde år plockade jag fram idén igen. 
 
 
Nu jobbar han på ett fryslager med en gemensam kompis till oss och det är så vi har fått kontakt igen.
Så i fredags när han fyllde år passade jag på att baka cupcakes och ta med till honom. Vi var där en stund på kvällen innan jag drog för att hjälpa till att städa undan på ett event mamma hade varit inblandad i.