The week

Jag har tagit denna vecka för att återhämta mig och hitta ny kraft. 
Jag märker också att det är många blivande au pairer som tittar in här på bloggen och ställer frågor - vilket är jättekul! (Glöm inte mejladress eller bloggadress så jag kan svara er!)
 

Vad har hänt denna vecka?


I tisdags åkte jag och Rebecca till mallet några timmar innan jag började jobba. Jag fick faktiskt med mig ett par nya shorts och ett linne hem. Sedan jobbade jag som vanligt. Jag hämtade barnen på skola, åkte hem, åt ett snack, åkte och handla och sedan hem igen för att göra läxor. På kvällen åkte jag med barnen till deras skola för att kolla på deras art show (vilket är en utställning med massor olika projekt som de har jobbar med i art class under året). När vi kom tillbaka hem gjorde vi middag och sedan kom min värdmamma hem. 
 

I onsdags var jag bara hemma på min lediga tid och jobbade som vanligt. Eftersom det hade varit lite strul med tågen på morgonen (en brand på spåren) jobbade min värdpappa hemma så lite avlastning fick jag. På kvällen åkte jag och Rebecca till gallerian.

På torsdagen spenderade jag största del av min lediga tid på mobilen. För mig är det viktigt att hålla kontakten med alla i Sverige. Nu kan jag även börja planera in saker med min kompisar, eftersom jag snart är tillbaka i Sverige, vilket är jättekul! När jag hade hämtat barnen på skolan, åkt hem och ätit ett litet snack åkte vi till parken (eftersom jag visste att Rebecca var där med sina värdbarn). Detta visade sig bli en stor succé eftersom många av mina värdbarns kompisar var i parken. Hur underbart är det inte att alla familjer faktiskt går ut och leker? På kvällen tog jag och Rebecca en sväng till Target innan jag avslutade min kväll med säsongsavslutningen av Grey's Anatomy. 

Idag, fredag, hade jag tänkt skriva lite blogginlägg till er blivande au pairer men istället sprang jag runt och gjorde sysslor. Idag jobbade jag även sent, jag och barnen hade en otroligt mysig kväll tillsammans. Nu ligger de och sover och jag ska väl snart göra desamma. 
En fartfylld helg väntar mig och jag vill passa på att önska er alla en trevlig helg! ♥