Memorial Day Weekend

Hela helgen har bjudit på skinande sol och runt 30-graders värme! I helgen har det även varit fullt ös medvetslös - men vilken fantastisk helg det har varit!
 
I fredags var barnen lediga från skolan så jag började jobba åtta på morgonen till ungefär halv fyra på eftermiddagen. På kvällen åkte jag och Rebecca till White Plains för middag. Vi satt på en uteservering och åt sushi medan solen gick ner. Vi tog också en snabbis på Target innan vi åkte hem. 
 
 
 
På lördagen tog vi tåget in till Manhattan och sedan tunnelbanan ut till Coney Island i Brooklyn. Vilket fantastiskt område! Det var väl kanske lite väl mycket folk där ute eftersom det är holiday weekend men det gick bra ändå. Vi låg mestadels på stranden eftersom vattnet var alldeles för kallt och köerna till allt annat var alldeles för långa. Hinner jag kommer jag nog försöka åka dit ut en gång till för att gå runt och upptäcka området. På kvällen tog vi tunnelbanan tillbaka till Manhattan, köpte med oss Shake Shack och åkte tåget hem. Senare på kvällen drog vi till White Plains. En drink slank ner men mer än så hände inte. 
 
 
 
På söndagen tog vi återigen tåget in till Manhattan. Vi kände att det var dags att checka av Black Tap från våra bucketlists. Jag hade förberett mig på att få vänta i kön i timmar (så populärt är stället). Men knappt en timme fick vi vänta. Deras burgare var riktigt goda och deras shakes riktigt instagram-vänliga. Vi tog sedan tunnelbanan ut till DUMBO (Down Under the Manhattan Bridge Overpass), Brooklyn. Detta område ligger alltså emellan Manhattan Bridge och Brooklyn Bridge. Rekomenderar starkt detta ställe för en liten promenad med kameran i högsta hugg! Söndagskvällen avslutades sedan hemma hos mig med tacos! De svenska au pairer som bor i USA förstår min excitment över detta. För er andra kan jag förklara att det är ytterst saknat!
 
 
 
 
 
 
Idag, måndag, är det Memorial Day. Memorial Day är alltid sista månaden i May och då är barnen lediga från skolan. Dagen är tillägnat till alla som har avlidit i krig när de har tjänstegjort i USA's militär. Dagen är också den inofficiella starten på sommaren. Helgen firas oftast med parader, BBQ's, trädgårdsfester, resor eller strand-häng. 
Min värdfamilj har åkt iväg till barnens mormor och morfar denna helg. Vilket ger mig ledigt, däremot har jag inga planer än så i får se vad som händer.