LIU Post

Jag ville egentligen skriva ett inlägg igår kväll men efter att ha suttit uppe med min värdmamma lite för länge kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Får jag börja med att uttrycka min kärlek till min värdmamma? Henne kan jag prata med allt om! Så igår när jag kom hem började vi småprata men en timme senare hade vi prata om allt mellan himmel och jord. 
 
Jag har känt mig lite väl uppe i varv den senaste tiden. Efter att vi kom tillbaka från Key West var det en aktiv helg. Vi sprang Color Run, åkte till city och sista dagen var rätt seg och deppig (vi var slitna och ville nog inte säga hejdå till vårt lilla äventyr). 
När jag kom tillbaka på söndagskvällen möttes jag av barnen som hoppa ur sängen för att hälsa välkommen tillbaka. Jag åt sedan lite sen middag innan jag hoppade i säng. 
På måndagen spenderade jag min lediga tid åt att packa upp och tvätta. Efter jobbet mötte jag upp Rebecca på Starbucks. 
På tisdagen gjorde jag allt skolarbete på min lediga tid och avslutade det efter jobbet.
På onsdagen åkte jag och gjorde ärenden på min lediga tid och spenderade kvällen med att göra klart allt inför helgen (bland annat kolla tåg, fixa packlista osv.)
På torsdagen packade jag, åkte till biblioteket för att skriva ut mitt skolarbete och gjorde lite betalningar. Sedan jobbade jag som vanligt.
På fredagen packade jag det sista, åt en tidig lunch och åkte sedan mot skolan. 
 

Jag läste alltså en weekend class fredag till söndag ute på LIU Post (Long Island University). Kursens ämne var Marknadsföring och Sociala Medier. 
När vi kom ut till campuset på fredagen fick vi en matlåda och våra rum. I varje rum finns det fyra smårum, ett badrum (med duschar, handfat och toaletter) och ett samlingsrum med två soffor. Jag delade rum med en tjej från Sydafrika och för övrigt bodde det två andra tjejer från Sydafrika, en från Thailand, en från Estland, en från Brasilien och så en till svensk i vårt rum.
Vi hade lektion på kvällen mellan ungefärg 6 till 8.30. Jag var hel-nöjd med vår lärare! 
 
På lördagen började lektionen 9 och höll på till ungefär 7.45 med paus för lunch och middag. Kvällen var ganska ointressant eftersom det inte fanns något att göra på campus... På söndag hade vi sedan lektion mellan 9 och 12 innan fick sedan tog oss tillbaka in mot city. Jag var tillbaka i lilla Pleasantville vid 3 tiden. Då FaceTime:ade jag med familjen hemma i Sverige - allt lika mysigt!
På kvällen drog jag och Rebecca till White Plains för att äta sushi. 
 
Idag, måndag, var första dagen på riktigt länge jag kände att det var okej att ta det lugnt och dra sig i sängen. Jag spenderade sedan förmiddagen med att lyssna på podcasts och pyssla med lite utskrivna foton. Det kunde inte heller kommit mer lägligt att min värdmamma var hemma från jobbet så jag fick hjälp att ta hand om barnen.  Nu ska jag nog vara redo för en jobbvecka.