A Broken Heart

 
Just nu är det så fruktansvärt jobbigt att kastas fram och tillbaka mellan olika känslor. Jag vet inte ens vart jag ska ta vägen. 
Ena stunden saknar man allt som påminner om Sverige och är redo att lämna USA. Andra stunden ser jag New York som det enda rätta stället, jag har byggt upp ett liv här som jag är så fruktansvärt stolt över och aldrig vill lämna. 
Hjärtat brister sakta men säkert. Hur gör man plats för två ställen på en och samma plats? Varför känns det som jag måste välja ett ställe? I Sverige finns ingen att dela mina New York upplevelser med men i New York finns inte mina älskade från Sverige.  
Hur ska jag kunna plocka ihop bitarna av mitt hjärta, sätta mig på en flyg och aldig komma tillbaka till det liv jag har här just nu. För även om jag kommer kunna åka tillbaka till NYC på semester kommer det aldrig vara detsamma...
 
Förra veckan var jag så taggad på att få komma tillbaka till Sverige. Att få träffa alla saknade människor, att skapa nya minnen och börja ett nytt kapitel av mitt liv.
Denna vecka sitter tårarna i halsgropen hela tiden. Jag vill inte lämna, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte - inte ens lite.