Midsummer

Det har inte varit med mening att lämna bloggen tom. Jag har väntat på bilder men eftersom det verkar ta sin lilla tid kommer här mobilbilder istället!

Fredagen eller midsommarafton rättare sagt hade jag tagit ledigt. Jag åkte in till city för att möta upp min familj. Vi tog oss sedan ner mot Battery Park där vi hade lite picknick. Kanske hade jag alldeles för höga förhoppningar om dagen (eftersom midsommar är minfavorithögtid) för dagen kändes väldigt seg. Kan också ja varit på mängden folk och värmen. Är dock otroligt tacksam över att jag fick Sverige-känslor och spendera dagen med min fina familj! 
I Battery Park samlades över 8000 personer (vilket gör det till världens största midsommarfirande) och det var bindning av midsommarkransar, dans runt midsommarstång, mat, picknick, sikt mot frihetsgudinnan och så mycket mer. 


När klockan var runt halv nio-nio tog vi oss tillbaka upp i midtown. Väl där packade min familj sina sista saker inför hemresa och jag fick lite kvalitetstid med dem innan jag drog på efterfest.

Det var min midsommar det!