Welcome twenties

I morse när jag vaknade möttes jag av många fina meddelanden på min mobil. Jag pratade sedan med min familj på telefonen, de sjöng och önskade mig en bra födelsedag.
När jag sedan kom ut i köket och möttes av två kort. Ett från barnen och ett från mina värdföräldrar. 
Sedan drog dagens 10 timmars jobbpass igång. Vi (jag och barnen) började faktiskt med att åka till ett mysigt ställe här i stan för att äta lite frukost. Det var så fruktansvärt fuktigt i luften och varmt att vi spenderade förmiddagen inomhus. Det var mycket folk i huset eftersom både städerskorna och vår handyman var här men vi lyckades att inte vara i vägen för varandra. Vid lunchtid fick jag ett blombud leverat till dörren - hur fint!? Då tyckte vår handyman att han och barnen skulle sjunga för mig också. 
Efter lunch tog jag med mig barnen till poolen. Vi hann inte vara där mer än en timme innan de var tvungen att stänga poolområdet på grund ut av åskoväder. Vi åkte då hem, satt och myste ett tag innan det var dags för att åka till pianolektionen. 
Vi avslutade hela dagen med att möta upp min värdmamma för middag. Jag fick välja ställe så det blev sushi!
 
Jag vill passa på att tacka alla fantastiska nära och kära som har uppvaktat mig. Varenda litet meddelande, samtal, snapchat - varenda liten tanke har betytt mycket! Tack fina människor ♥ 
 
 
Nu lämnar jag mina tonårs-år bakom mig och stiger in i mina år som tjugoåring. Jag tror på dessa år, jag tror jag har mycket fantastiskt framför mig.