The weekend with my family

I morse begav vi oss tillbaka mot New York. Vi var tillbaka tidigt på eftermiddagen och packade upp allting på direkten. Resten av dagen har varit rätt seg för min del. Jag har kollat på OITNB, målat naglarna, fixat lite bilder (som jag ska åka och skriva ut någon gång nu i veckan) och lite andra småsaker. 
Mitt i allt hittade jag detta inlägg som jag inte har publicerat. Bättre sent än aldrig tänkte jag!
 
Ber så hemskt mycket om ursäkt för att bilderna inte är i ordning
 
Eftersom de bodde nära Herald's Square hade de redan varit där och kollat runt. Därför gick vi bara rakt igenom Herald's Square och 6th Avenue upp. Vi gick förbi Bryant's Park och Radio City innan vi kom till Rockefeller Center. Vi kollade runt bland byggnaderna innan vi åkte upp till Top of the Rock. Vi åt sedan lunch innan vi åkte ner till SOHO. I SOHO kollade vi mest i butiker och strosade runt på gatorna innan vi begav oss mot West Village. Där strosade vi förbi Vänner-huset, Carrie Bradshaw's lägenhet, the Magnolia Bakery och Sockerbit. Vi köpte med oss mat från By CHLOE och satte oss i Washington Square Park. Med god mat, trötta ben och härlig stämning var det inte så konstigt att vi blev kvar där ett tag. När vi var redo att dra vidare gick vi igenom hela parken och upp till Union Square. Vi besökte Dylan's Candy Bar innan vi gick Broadway upp till Flatiron Building och sedan tillbaka till lägenheten. 
Som ni ser hann vi med en himla massa första dagen! 
 
 
 Andra dagen började med att vi möttes vid Penn Station. Där försökte vi ta tåget ut till Hoboken, New Jersey men det gick inte som planerat.... En trip som var beräknad att ta ungefär en halvtimme tog i slutändan 2 timmar. Men det var ändå helt okej eftersom vi hade varandra och alla höll humöret på topp. Väl ute i Hoboken gick vi en liten promenad vid Hudsom River med utsikt över Manhattan. Vi passade även på att äta lunch innan vi gick till Carlo's Bakery. Det var ju en dream come true för mig och min syster som har följt hans TV-shower. Sedan åkte vi tillbaka till Manhattan och denna gång tog det oss endast 20 minuter. Vi åkte ner till 9/11 memorial. Kollade på poolerna, det överlevande trädet (som var så fint dekorerar till minne av Orlando-händelsen) och nya World One Tower. Vi gick vidare ner mot Wall Street, The Stock Exchange och Federal Hall innan vi gick till färjan. Vi tog färjan ut till Staten Island och tillbaka för att se frihetsgudinnan på nämre håll. Innan vi tog tunnelbanan kollade vi på the Bull of Wall Street eller Charging Bull som den också kallas. Vi tog sedan tunnelbannan upp till Grand Central där denna dag avslutades. 
Som ni ser hann vi med minst lika mycket andra dagen!