Questions

10 dagar
 
Mitt hjärta brister
 
Jag kommer aldrig kunna plocka upp alla bitar och ta med mig dem tillbaka till Sverige
Några bitar av mitt hjärta kommer helt enkelt få stanna här 
 
 
Med så få dagar kvar i New York får jag mycket frågor. Jag kan nästan inte ens tänka tanken att jag ska lämna mitt kära New York. Jag kan inte se mig själv någon annanstans än här just nu.
 
Kommer du tillbaka?
Vad kommer du sakna?
Känner du att du har hunnit göra allt du ville hinna med?
Längtar du hem nu?
 
Jag kommer definitivt tillbaka - punkt slut. Men det kommer aldrig vara detsamma. Precis som det inte kommer vara detsamma när jag kommer tillbaka till Sverige. Ni som inte har flyttat från Enköping kanske känner att ytterst lite har förändrats men för mig är inget detsamma. 
 
Hur förklarar jag för någon som inte har bott utomlands? Jag tror inte jag kan förklara hur det skapar dig och hur det får dig att känna. I min vardag är engelska mitt första språk, jag betalar och jämför priser i dollar, behöver jag köpa något åker jag till Target, jag lever sex timmar efter i tiden - alla små saker som ändå är stora kontraster mot hur livet var förut.
Och även fast jag har bott här i snart ett år och fått in en vardag så ger detta ställe mig så mycket nytt hela tiden på ett sätt som Sverige inte gjorde. 
 
Och New York City. Hur kan jag förklara hur jag mår där? NYC är en stad som på ytan verkar ytlig, stressig och kanske till och med smutsig. Men när du känner dig hemma här så ändras bilden. Du ser alla fina detaljer, hittar rytmen och förstår varför det kallas drömmarnas stad. Här bor folk med ambitioner och som är så nöjda med att leva singellivet. Folk som jag vill ha runt omkring mig, folk jag inspireras av och folk jag en dag vill vara.
 
Jag längtar inte hem, jag vill faktiskt inte ens tänka på min semester som börjar nästa vecka. Jag vill vara kvar i New York....