Love overload

Tisdagen bestod också av 10 timmars jobb. Lite här och var hittar jag små meddelanden som säger "Dear Moa, please don't leave". Hur ska jag kunna krossa alla dessa hjärtan och lämna? 
På kvällen hämtade jag upp Rebecca och vi tog en middag på Applebee's uteservering. Den fina människan skämmer bort mig med fina blogg-inlägg och uppskattning. Ännu ett hjärta jag inte kan lämna. 


Idag är det onsdag och likaså idag jobbade jag 10 timmar. Medan vi var hemma kom familjens handyman förbi. Han hade med sig en lite leaving gift vilket var otroligt omtänktsamt av honom! Vi spenderade några timmar vid poolen med barnens bästisar och i slutet fick jag ta farväl. De är mycket personer som jag träffar regelbunder och många extra barn jag tar hand om. Jag har inte tänk på det nu för än alla föräldrar tackar mig för året och önskar mig lycka till i framtiden. På kvällen åkte jag, min värdmamma och barnen till en resturang för att ha en liten avskedsmiddag. Barnen hade gjort sig fina, gav mig en liten present och försökte hålla tillbaka tårarna under middagen. Finaste värdfamiljen och hjärtan som jag som sagt inte kan lämna.
 

Det är helt otroligt hur mycket folk jag har lärt känna under året och hur de på ett eller annat sätt har lämnat ett avtryck. Jag vill fortsätta spring på dessa människor, jag vill bli medbjuden på middagar och jag vill bara känna en kontakt med dem.
Nu har jag börjat stänga ner känslorna. Koppla bort vad som händer för att faktiskt kunna sätta mig på ett plan och försvinna härifrån.