Long week

 
Största anledningen till veckans frånvaro här på bloggen är jobbet. Det har blivit lite för många timmar denna vecka och det har tagit relativt hårt. Listan på saker som behövde göras blev längre och längre för varje dag - vilket resulterade i ökad stress inombords. Det mesta som har legat och tryckt var framtidplaneringar; flygbiljett hem till Sverige, mejl från potensiella hyresvärdar och hotellbokningar. Men även små saker som tvätt, packa och åka till posten adderades till listan och gjorde att jag kände mig väldigt belastad. 
 
Trotts den tuffa veckan har det hänt lite roliga saker. Bland annat ett fyra timmars långt skype-samtal med Sebbe, att jag köpte Ben&Jerry för $1.20 (typ 10SEK), såg Finding Dory på bio och ett litet besök hemma hos Hillary Clinton.
 
Nu har vi tagit oss till helg och det finns inte riktigt tid att återhämta sig efter jobbveckan. Jag ska packa det sista nu eftersom vi imorgon på morgonen tar oss ut på äventyr. Lovar att uppdatera imorgon vart jag befinner mig - en ny delstat väntar!