Last day in Westchester

När jag gick upp igår packade jag ner det sista och flyttade ut alla mina saker ur rummet som har varit mitt. Sedan kom städerskorna och städade överallt. Barnen stod i rummet, kollade sig runtomkring och sa "It looks so empty" och det gjorde det. Helt plötsligt var ett år nedpackat i tre väskor. 
Sedan åkte jag och barnen till en park. Där satt jag på bänken i solen, åt en croissant och drack en kopp kaffe medan jag tog in den sista dagen. Vi åkte sedan till Pleasantville för att göra lite ärenden - mataffären, bokaffären, froyoaffären och biltvätten.
När vi sedan kom tillbaka hem Skypeade vi med Marce (en tidigare au pair till familjen). När vi satt där och pratade kom min värdmamma hem med familjens nya au pair. Barnen visade den nya au pairen runt i huset och på gården. Eftermiddagen kretsade runt den nya au pairen och det kändes faktiskt skönt. Det gav mig andrum och tid att acceptera allt. Det kändes lite konstigt att hon var där men ändå så naturligt. Barnen var oroliga eftersom de ville få den nya au pairen att känna sig välkomnad men ändå att jag skulle känna mig speciell. Hur underbara är inte dessa barn!? De frågade mig flera gånger när vi var ensamma i rummet "Are you okay Moa?" - finaste! Jag märkte på dom att detta var en jobbig dag för dem. 
Mot kvällen tog jag, den nya au pairen och barnen bilen till parken följt av pianolektionen. Senare på kvällen åt jag, den nya au pairen och Rebecca middag. Självklart åt vi vår sista middag tillsammans på samma ställe som vi åt vår första middag tillsammans på. Vi avslutade hela dagen med en sista runda på Target.  


Jag kommer sakna Westcheater något oerhört. De charmiga små städerna och lugnet jag alltid har känt här.