Last day as a teenager

Jag skulle inte vilja påstå att jag känner mig som en tonåring... Men jag har ju fått det bekräftat här i USA lite för många gånger eftersom jag inte är mydig här. 
Idag är i alla fall sista dagen som jag är tonåring och det känns skönt. Ingen åldersnoja här inte! Let's see what the twenties have to bring!
 
Jag har haft lite svårt att somna denna vecka. Det är mycket i huvudet nu. Stress över att jag fortfarande inte vet vad jag kommer hem till, stress över att jag inte vet vad jag ska göra i höst, stress över att denna helg blir min sista helg i NYC, stress över att allt inte är 100% klart för min resemånad, stress över att jag inte hinner prata med alla där hemma, stress över att jag måste lämna detta stället snart, stress stress stress... De 10 timmars långa arbetsdagarna har inte gjort det enklare precis. Men på något sätt lever jag än och tar mig igenom dagarna utan problem. 
 
Underbar solnedgång mellan skyskraporna i New York City. Denna stad ger mig så otroligt mycket livslust - åh vad jag älskar New York.