Day 1 in Cape Cod

Cape Cod bjöd på skinande sol idag! Dock lite blåsigt men det var nästan bara skönt. Vädret här är som svensk sommar - varmt på dagen och svalt på kvällen (till skillnad från New York som har svalt fram till mitten på eftermiddagen och sedan varmt till sen kväll).
På förmiddagen åkte vi till stranden. Där satt jag i en solstol, lyssnade på vågorna, läste en bok, åt lite körsbär och bara tog det lugnt. Vi åkte sedan hem, gjorde lite sen lunch, duschade av oss sanden och bara tog det lugnt en liten stund. Mot kvällen åkte vi till en liten stad där vi åt middag. Lobster Roll är en kändis här på Cape Cod så jag var ju tvungen att prova! Det var kärlek vid första tuggan! Lobster roll är som en skagenröra, fast med endast hummer och som serveras på ett bröd, liknande korvbröd. Riktigt amerikanskt men det var så gott att få i sig lite seafood som inte var friterad. När min värdfamilj bestämde sig för att köra en runda minigolf efter maten bestämde jag mig för att kolla runt lite i butiker. 
Nu på kvällen har vi varit ute och kollat på fyverkerier. Fyverkerier visas alltid i samband med 4th of July (som är imorgon) och det var lite extra kul att det var allra första gången barnen såg fyverkerier i verkligheten. 
Nu ska jag sova gott så jag orkar med ett litet 4th of july firande imorgon. 

Lobster Roll och den mysiga trädgården som minigolfen låg i