Boston bound

En veckas ledighet har passerat och det är mindre än en vecka tills jag lämnar New York. Hur hanterar jag den stressen? Rymmer staten! Jag sitter just nu på en buss på väg till Boston. 

Så vad har jag haft för mig denna vecka? 
Måndagen var en rätt seg dag. Seperationsångesten var otroligt jobbig men tack till alla där hemma som jag pratade med. En halvtimmes samtal med mamma, två timmars samtal med Emma, en halvtimmes samtal mormor och två timmars samtal med Sebbe. Som om det inte vore nog fick jag ett brev på posten från August, Sanna och Lovisa. Vilka fantastiskt fina människor! 
I tisdags åkte jag in till city. Jag hängde runt lite på egen hand innan jag åkte och mötte upp några kompisar hemma hos dem. Vi hängde sedan resten av dagen i deras lägenheter/rooftop innan vi gick ut på kvällen. 
I onsdags var jag hemma på förmiddagen och på eftermiddagen åkte jag till mallet. Jag köpte faktiskt inget och det var nog bra eftersom jag troligen inte har någon plats i resväskan.  På kvällen hämtade jag upp Rebecca för att köra en liten kvälls-hike. New York är verkligen en sån fin stat! När jag säger att jag älskar New York så menar jag så mycket mer än skyskrapor och Central Park. New York har verkligen allt! 
I torsdags åkte jag in till city igen. Jag mötte upp en kompis som bjöd på en shoppingrunda i Soho följt av middag i Little Italy (på mitt favoritställe). Vi åkte sedan hem och chillade lite innan vi åkte till Beautique för festligheter. Vi hann också hänga lite i VIP:en på 1 Oak (ja, Justin Beiber var där i tisdags när jag beslutade mig för att lämna tidigt, precis som han var på Marquee i lördags när jag också beslutade mig för att inte följa med). 
Fredagen var ganska hemsk. Jag vill inte klaga på värmen men när det är 35 grader, gastande sol, ingen vind och hög luftfuktighet så är det ganska påfrestande. Jag hann i alla fall med en lunch på ett jättemysigt local ställe nere i South Port, träffa Rebecca och catcha up med mina värdföräldrar. 

Nu är vi snart framme i Boston. Vi blir kvar här tills imorgon så jag passar på att önska er alla en trevlig helg!