Birthday weekend


I fredags, efter jobbet, hämtade Rebecca upp mig. Vi skulle fixa lite bilder men det gick sådär... Så vi hamnade på Starbucks för att planera lite. 


I lördags hade jag och Rebecca bestämt oss för att gå på brunch. Självklart fick jag en liten "överraskning" eftersom jag fyllde år i torsdags, vilket var gulligt fixat av dem. Brunchen gick sedan över till fest och vi dansade på bordet. Mot kvällen drog vi vidare till rooftopet och spenderade hela kvällen där. 


På söndagen mötte jag upp Rebecca för att strosa runt i Soho. Vi höll på att svimma medan vi gick runt men vi tog ett stopp på Magnum så vi överlevde. På Magnumbaren i NYC får man designa sin egen glass och det var kul!
Efter en tidig middag gick vi till Radio City Music Hall för att kolla på New York spectacular med The Rockettes. Älskar showerna som de sätter upp i Radio City för de är så himla bra gjorda med ljud, ljus, effekter, scenuppbyggnad, rekvisita, manus, dans, sång, känsla - ja allt! Ögonen vattnades av känslo-berg och dalbanan!