Jul i Göteborg

I lördags var det äntligen dags igen - dags att åka ner till Göteborg!
 
Vid tolv var vi framme och då gjorde vi som sist. Vi åt lite på Espresso House, gick till hotellet, checkade in och lämnade sakerna på rummet innan vi gav oss ut på gatorna. 
Vårt första besök blev Gothia Towers. En obligatorisk räkmacka med den fina utsikten över Göteborg! 
 
 
Sedan gick vi ner till Liseberg. Vi tog ett varv inne på parken innan vi satte oss vid isrinken. På isriken hade de en fantastiskt uppsättning av Nötknäpparen. När den var över mötte vi upp mina fina vänner från Göteborg. Så fantastiskt kul att få träffa dem! De drog med oss upp i Lisebergshjulet. 
Helt plötsligt hade fem timmar passerat inne på Liseberg. Kvällen (eller natten?) spenderades i hotellrummets sängar med mat och streamad TV. 
 
 
 
 
På söndagen tog vi lite sovmorgon innan vi gick och åt hotellfrukost. Resten av dagens spenderade vi med lite shopping. Tanken var att jag skulle köpa mina sista julklappar och nog för att jag hittade en julklapp... Men så effektiv var jag inte. Kanske svårt eftersom jag inte riktigt kan handla i all julkaos som härjade i affärerna. Däremot njöt jag av alla juldekorationer som satt uppsatta.
 
 
På kvällen satte vi oss på tåget och tog oss tillbaka hem. Vi kom fram till att Göteborg är vår lilla tillflyktsort där vi kan slappna av och ha riktigt kul!
Väl hemma möttes vi av ett vinterland. Göteborg hade bjudit på 8 gradig värme medan det hade snöat hela helgen där hemma.