Roses from my garden

 
 
 
 
 
Redan i söndags var kroppen lite öm men jag antog att det var från en fartfyllt lördag. Nu är det tisdag och det blir bara värre. Jag tycker det är lite konstigt att under hela året jag bodde i USA lyckades jag undvika alla sjukdomar (och då var jag ändå med sjuka barn väldigt intensivt då och då) - inte ens en förkyldning hade jag under året. Men bara efter några dagar tillbaka i Sverige lyckades jag bli förkyld och nu detta. Är inte det lite roligt?
 
Fjärde dagen på jobbet och allt är tillbaka till normalt nu. Var jag ens i New York? Nej usch! Det kommer alltid vara min största rädsla - att jag börjar ifrågasätta mitt år i USA. Den dagen allt kommer kännas som en dröm vet jag inte vad jag ska ta mig till. Att vi människor anpassar oss så otroligt snabbt är det bästa och värsta. 
Tillbaka till jobbet! Jag fick dröm-passet idag: tidig morgon till tidig eftermiddag. När jag kom hem gick jag ut i vår trädgård och plockade lite rosor. Inte finns det något bättre än lite fina blommor på bordet? Det gör så mycket! 
Boken ni ser på bilden är boken jag läser för tillfället. Min värdmamma gav mig denna bok när jag skulle åka hem eftersom jag skulle spendera många timmar på resande fot. Dock så fick jag inte tid att läsa så mycket som jag hade hoppats och jobbar fortfarande på den. 
 
Hoppas ni är friska, krya och har fått en bra start på veckan ♥